domingo, noviembre 26, 2006

Fenix revisited

Aquesta setmana he entrenat força bé. Les dues anteriors van ser un desastre. Ni trobava el ritme d'entrenament, ni les ganes ni res... Efecte del canvi horari amb una mica de retard? Depresió hivernal sense hivern? Efecte del canvi climàtic? Cansament? Ni idea...

El cas és que, entre la noticia de l'abandonament de l'IC'07 abans de començar i l'haver decidit mentalment fer el que el cos demani fins inicis de desembre, la cosa ha sortit efecte :

Setmana del 20 al 26.11.06
5 sessions (0 A + 0 B + 5C) - 4.07'54"

Aigua : 0 sessions, 0 metres

Bici : 0 sessions, 0 km

Cursa : 5 sessions, 52 km
Dos dies suaus (a 5'00"/km), dos dies de ritme mig (sobre 4'40"/km) i un dia fort (a 4'15"/km).

Cap dia de natació ni de bici. La setmana que ve... Volia colar-me al Farell el diumenge, però m'he estimat més rodar al migdia.

Les sensacions, força bones. Els ritmes no son gaire de l'altre mon, però ja s'apropen al que hauria de ser. Questió de temps i d'entrenar.

viernes, noviembre 24, 2006

Sense sort no nord : comencem el viatge

Ep, mon ...

En principi, aquest tros d'hiperespai havia de contenir el llarg viatge de 24 setmanes des del 20N fins el 5M, dia de l'Ironcat, el meu primer Ironman, que ja us dic que prepararia amb més il·lusió que mètode... Què bonica és la ignorància !!


Però fa tot just 8 dies, recordo que en Ñarro, un amic meu, es casa a Zaragoza el mateix dia... Dilema? No. Està clar. La distància, l'Ironcat i la Barraca hauran d'esperar al 2008. No concebeixo un altre lloc més maco per a debutar que a les Terres de l'Ebre.

La "piscina" de l'IC'06 : un dia, jo hi seré

Així que s'ha convertit en un viatge sense sort (mira que coincidir, havent-hi quatre caps de setmana en el mes...) ni nord (no hi ha competició prou motivadora a la vista; totes ho son per igual). Què hi farem !!

Espero que les coses que pugui compartir amb vosaltres despertin el vostre interés...

Res, agafeu-vos que això comença a rutllar !!