martes, julio 17, 2007

L'equip és l'important

"Operación Manoloborroka"


Dues setmanes dedicades a l'handbol, a les concentracions nacionals cadet i infantil, i només tres entrenaments.

La primera, la cadet; un grup magnífic, que em va ensenyar que l'equip és l'important, i que tots comptem. En aquella residència de l'Europa de l'Est transplantada a Logroño es va produir un clima de treball estupendu. El video ho mostra : treball dur però cares de felicitat. En serio, no puc escoltar les cançons de la banda sonora del DVD sense que se m'eriçi el cabell. Massa emocions !!

L'equip tècnic, estupendu, bona feina i ganes de fer-ho bé. El nostre lema : "Nos estamos autooptimizando"

Després, la infantil; un grup de no tant bon nivell, però amb algunes jugadores interessants. L'equip tècnic, tremendu; tot repetidor i dues incorporacions de qualitat : Gorka i Maria. Gamberrus a tope però també molt treballadors. El nostre lema : "Manoloborroka"

Sembla mentida els amics que fas en una setmana; hi ha persones que només veig un mes o un mes i mig l'any i que signifiquen molt per mi. Com que no vull deixar-me ningú, no dic cap nom !!
En fin, que avui m'ha costat molt tornar a treballar. Amb gent estupenda, també, però no és el mateix. En una concentració, la ilusió i el treball en equip fa que tots remem en la mateixa direcció i amb un objectiu molt clar. A la feina, el dia a dia s'ens menja, i no som tant feliços.

M'agradaria estar amb aquesta generació de jugadores en la seva primera experiencia internacional, però soc modest i humil, i no soc el més capacitat. Que tinguin tanta sort com la del 90-91, que es va proclamar a Eslovàquia subcampiones d'Europa i vaig tenir l'honor d'estar amb elles a Infantil i Promesa. Felicitats !!

No hay comentarios: